image?>
2015-01-20 579

Фестиваль «Різдвяні фантазії - 2015»

У школі 20 січня відбувся фестиваль «Різдвяні фантазії - 2015». В ньому прийняли участь учні 1-6 класів. Вони своїми колядками та щедрівками всім присутнім нагадали про те, що зимові свята які, по – народному називаються « святками», підійшли до закінчення. Сподіваємося, що Дух Різдва завітав до оселі кожного з вас веселими колядками та щедрівками, багатою та смачною кутею. А світло Різдвяної зірки, яка більш як 2000 років тому засвітилася вперше, сповістивши, що народилася не проста дитина, а Месія, в майбутньому цар усіх царів, віднайшло шлях і до ваших сердець. І віднині всі ми будемо трішки добрішими. Не лише чекаючи подарунки від інших , але й самі будемо обдаровувати інших людей : добрими словами, помислами, вчинками. І нарешті на нашій рідній землі запанує такий довгоочікуваний мир. Фестиваль розпочали учні 6 класу з куреня «Чайка»( класний керівник Шевчик В.П.)
Теплі слова привітання линули до присутніх і від учнів 4 класу ( загін «Горицвіт», класний керівник Кунчик Л.А.)

Не залишили байдужими присутніх і слова віншування учнів 3 класу ( загін «Усмішка», класний керівник Ярема С.В.)
Учні 5 класу побажали усім присутнім багатого та щедрого року, що наступив, а головне, щоб він був мирним для українців та людей усього світу ( курінь « Козацьке товариство», класний керівник Нечипорук Л.М.)
Коритко В.І.,заступник з виховної роботи подякувала дітям за їх щирі слова та пісні і побажала , щоб вони не забували українські традиції .