image?>
2023-06-04 99

Свято останнього дзвоника

Ось і пролунав останній дзвінок 2023…
Цьогоріч це особливе свято, адже зібратися разом ми змогли завдяки незламним воїнам, які захищають нас.
Свято Останнього дзвоника традиційно символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів - це успішне подолання навчальної сходинки в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для наших випускників сьогодні – особливо пам’ятний день, адже вони прощаються з ліцеєм й вирушають у доросле життя.

У заході взяла участь головний спеціаліст відділу освіти Горохівської міської ради   Майя Голдованська.

В святковій обстановці з Гімну України та урочистого виходу випускників нашого ліцею розпочався останній дзвоник.  

Хвилиною мовчання усі присутні на святі вшанували пам'ять загиблих у війні з російським агресором.

Відкриваючи свято, директор Підберезівського ліцею Світлана Грицюк, підкреслила, що 2022- 2023 навчальний рік був для всіх непростий, але не зважаючи на труднощі він пройшов добре:  учні ліцею брали активну участь у різноманітних конкурсах, предметних олімпіадах, спортивних змаганнях та стали їх переможцями і призерами.

Учнів, вчителів та батьків з останнім дзвоником привітала  Майя Голдованська , побажала дітям міцного здоров’я, цікавих канікул, здійснення мрій та скорішої перемоги Україні, а випускникам – віри в себе, свої сили, надії на краще майбутнє та любові до рідного краю і країни.

В теплій, дружній атмосфері випускники школи прощалися зі  своїм ліцеєм. Багато добрих та щирих побажань пролунали на адресу випускників  від класного керівника, директора ліцею, першокласників.

За підсумками навчального року директор ліцею подякувала усім за плідну працю , вручила похвальні листи відмінникам навчання, переможцям конкурсів, олімпіад, змагань. На завершення свята для випускників пролунав останній дзвінок

Щиро бажаємо всім учням літніх канікул під мирним небом України. Випускникам – відмінного старту на дорослому життєвому шляху. А вчителям – гордості і захопленості від успіхів своїх учнів та вихованців! 

Дякуємо нашим захисникам за можливість навчатися , працювати і відпочивати.