image?>
2023-06-11 98

Випускний у ліцеї.

Випускний після закінчення навчання в середній школі   в житті кожної людини був подією, що запам’ятовується на все життя. Але якщо раніше випускні асоціювалися з радісними планами, амбітними мріями, мирним злагодженим життям, то тепер  додалася тривога.

Здобуття середньої освіти випускниками 2023 року  відбувалося  у тривожний час збройної агресії росії проти України, а по суті війни…, навчання проходило зачасту під звуки сирени повітряної тривоги , а  уроки  в укриттях…

 Але як в мирному житті, так і під час війни  на слова шани і подяки, захоплення і гідності заслуговують наші випускники, наше майбутнє.

У 2023 році Підберезівський ліцей  серед випускників  має  срібного медаліста – це Андрій Прищ.

Випускників-ліцеїстів привітала директорка  закладу Світлана Грицюк, підкресливши, що  зараз нелегкий час, і на долю молодого покоління випало немало випробовувань. Але Україна згуртувалась у своїй боротьбі проти ворога, ми обов’язково переможемо , а дорослі прикладуть максимум зусиль , щоб діти мали гідне майбутнє.

З напутніми словами до випускників звернулися:  перша вчителька Світлана Ярема та класний керівник у 8-11 класах Майя Новосад , які побажаиа дітям здійснення мрій, не забувати, де родилися і пишатись своїм корінням і рідним краєм та ніколи не здаватися у дорослому житті, в якому будуть не тільки злети, а і складнощі, бо тільки боротьбою здобуваються перемоги.

 Від імені батьків до  дітей звернувся  Микола Маковський. А далі, як стало доброю традицією у ліцеї, батьки подарували їм хліб і обсипали  зерном,  побажали  випускникам  щасливої дороги у самостійне життя, миру і перемоги.

Тож, побажаємо нашим випускникам щасливої долі, успіхів та підкорення життєвих вершин і примноження здобутків нашої України!

Хай випускний вечір стане символом майбутніх перемог, блискучих відкриттів і прекрасних звершень! До зустрічі в Підберезівському ліцеї!

В добру путь!