image?>
2020-09-04 407

Перше вересння

Шановні учителі, учні, батьки !

З початком нового   2020-2021 навчального року!

Здоровˈя вам, терпіння, натхнення та творчості у цей нелегкий час. Вдалих стартів!  Омріяних  перемог!

1 вересня — це початок нового етапу в житті для дітей, які стали сьогодні першокласниками. Ласкаво просимо до шкільної країни! Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів. Світлий шкільний клас і перша вчителька чекають на вас. Нехай уроки будуть ненудними, книги – цікавими, шкільна дружба – міцною!

Шкільні роки – це чудова і незабутня пора для кожної людини. Ким би не стали  у своєму житті, сподіваюся,  завжди тепло і вдячно будете згадувати нашу школу, вчителів і однокласників.

1 вересня для випускників – це останнє 1 вересня в їхньому житті. Дорогі 11-класники! Пам’ятайте, ваша подальша доля – у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування.

Шановні батьки, бабусі і дідусі, які з хвилюванням проводжають своїх чад до школи! І вас зі святом! Нехай ваші діти частіше тішать вас, а вам – терпіння. Нехай у вас завжди вистачає на них часу, грошей, тепла, любові та енергії!

В добру путь!

переглянути відео