image?>
2020-01-20 349

Святкування Нового Року

Святкування Нового Року в Україні мало відрізняється від святкування цього дня в світі. Це свято є особливо радісним для дітей. Окрім цього, основною інтригою Нового Року залишаються подарунки від Діда Мороза. Дітвора з нетерпінням чекає новорічного ранку, коли можна відшукати безліч подарунків під ялинкою.

Новорічні свята - чарівні. Напередодні Нового року ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання.

Для створення святкової новорічної атмосфери учні ЗОШ І-ІІІ ст. села Підбереззя протягом останнього тижня грудня прикрашали класи, коридори школи сніжинками, гірляндами. Школярі з нетерпінням чекали дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, яскраво-казковим бал-маскарадом.

28 грудня засвітилася різнокольоровими вогниками лісова красуня – ялинка. Новорічні свята в школі проходили в два етапи: для учнів початкової школи  і учнів  5-7 класів , та для учнів 8-11 класів.

Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій юним артистам та глядачам. Гарні пісні, танці, новорічні вірші,  сценки подарували присутнім святковий настрій, відчуття приходу Нового року.