image?>
2018-06-03 379

Останній дзвоник

Останній дзвоник у школі  - це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами школярі востаннє сіли за парти. Це день радості та смутку водночас, адже для одних - це чергове закінчення навчального року, а для інших - ще одна сходинка до вступу у доросле життя. В нашій школі  26 травня - особливий день: це і підсумок року, і кардинальні зміни  для одинадцятикласників - підготовка до вступу у вищий навчальний заклад.

Розпочали урочистості із Державного Гімну України, який найгучніше підспівували учні початкової ланки. Після цього хвилиною мовчання віддали шану полеглим Героям за незалежність та цілісність України.

Звертаючись до учнів, директор школи,  Колесник Л.В. побажала , щоб випускники вдало використали здобуті знання, досвід вчителів та успішно скласти зовнішнє незалежне тестування. Сільський голова , Коритко В.Д.,  також привітав учнів з закінченням навчального року , нагородив , від імені керівників підприємства АГРО , грамотами та грошовими нагородами тих учнів, які  закінчили рік з балами високого рівня та відзначилися у предметних олімпіадах і спортивних конкурсах.