image?>
2018-06-25 470

Випускний вечір

       Кличе світанкова зоря

 Ось вже багато років чарівні звуки шкільного вальсу звучать на випускних вечорах шкіл усієї країни, хвилюють душі і серця вчителів, батьків, друзів і тих, хто покидає стіни рідної школи.
Для вчителів - це частка їхнього життя, яку вони прожили разом з хлопцями та дівчатами, віддаючи їм свої знання, досвід, любов.
Для батьків - це нервовий шок, усвідомлення того, що діти вже дорослі, що тепер їх чекають нові клопоти.
Для випускників - це прощання з дитинством, з дивним шкільним світом.
  На цьому святі зібралися біль розлуки і світлі надії, сум прощання і радості зустрічі з майбутнім. У школі - випускний вечір. Його головними учасниками були випускники 2018 року.

Талановитими ведучими цього дійства були Бурнейко Олександр та Герасимчук Богдана, а Ковалишина Аня допомогла  всім присутнім з допомогою чарівної квітки протягом  святкового вечора здійснити уявну подорож сторінками життя наших випускників. Дитячий садочок, перший клас, п’ятий клас і нарешті вони вже випускники школи.

Чудовою несподіванкою для  всіх став виступ найменших артистів цього дійства-вихованців дитячого садочка ,які уже подолали свій перший рубіж у житті. Вони - цьогорічні випускники дитячого садочка  і уже 1 вересня  стануть школярами. Ці малятка подарували нашим випускникам слова привітання , а виконаний ними танець «Ромашкове поле»  всіх присутніх знову повернув у чудову , безтурботну країну «Дитинства». За ці незабутні хвилини висловлюємо щиру подяку працівникам дитячого садочка «Берізка» - Тишко Г.А., П'ясецькій Г.І.,Гайдучик Л.Г.

Кожен з виступаючих намагався дати нашим випускникам наймудріші поради, які б могли їм пригодитися у житті. Випускники уважно слухали директора школи Колесник Л.В., своїх наближчих у школі людей-класник керівників(Кунчик Л.А.,Іщук М.Є) і звичайно своїх батьків, які благословляли , просили  для них Божого захисту і бажали їм щасливої долі. Менші братики і сестрички ,з заздрістю дивлячись на вчорашніх учнів,говорили слова-побажання ,Видно було, що вони горді за них і теж бажають їм всього найкращого у житті.

Як ніколи були схвильованими і наші випускники. У їхніх словах були відчутні щемливі нотки суму і безмежної відданості та любові в першу чергу своїм найріднішим у світі людям – батькам.

А ми вчителі , проводжаючи своїх учнів – дітей, не можемо обійтися без домашнього завдання , тепер уже на все життя.  Пам’ятайте, що кожен із вас –людина. Через все життя пронесіть любов і повагу до своїх батьків. Знайте, там, де впаде сльоза матері, щастя не буде. Сонце сходить тільки там, де вперше ви його побачили. Заради любові – гори переверніть, та не скривдіть нікого. Тільки батьки та справжні друзі мають право бути у вашому житті порадниками. Обов’язково спіймайте свого синього Птаха  щастя
 То ж в добру путь наші випускники 2018 року!