image?>
2018-03-01 473

День Святого Валентина

Чи переллю колись у слово

Оце щемливе почуття?

Що так зненацька і раптово

Ввірвалось у моє життя?

До крику душу обпалило!

До крові серце обпекло !

Подарувало мені крила,

До неба вкотре підняло!

( Г. Костів - Гуска)

Саме 14 лютого, ми звертаємось до теми кохання, бо це надзвичайний день – День  Святого Валентина – Всесвітній день закоханих. Це хвилююче свято прийшло до нас із Заходу, де щороку його відзначають. Цього дня  навіть повітря сповнене коханням. Любов’ю  «хворіли» в усі епохи. Тому про неї так багато написано. Але повторень немає, бо неповторні самі люди, і кожна особа велична.

   В нашій школі також учні 10 класу (класний керівник Павлюк Г.М.) провели вечір  присвячений цьому святу.  Діти підготували цікаві історії про походження цього дня закоханих, конкурси та ігри .

День св. Валентина – давне свято зі своїми традиціями . Одне з головних правил – робити коханим подарунки – так звані «Валентинки», вони обов’язково повинні мати  форму серця . Учні 10 класу організували, за тиждень до цього свята «поштову скриньку», яку поставили на коридорі школи,щоб кожен, хто  бажає, зміг  привітати  один одного, друзів, вчителів із цим святом. Всі  листи, вітання та «валентинки » були доставлені адресатам саме 14 лютого.  Вечір закінчився дискотекою.